print deze pagina

Folders en brochures

In samenwerking met patiënten, betrokkenen en professionals heeft de VMDB een aantal folders en brochures samengesteld. Ze zijn gratis te downloaden of te bestellen tegen een kleine vergoeding plus verzendkosten bij het VMDB bureau.

2016 VMDB wat je zelf kan doen coverWat uzelf kunt doen. Voor mensen met een bipolaire stoornis. Hierin worden uitleg en handvatten gegeven hoe ermee om te gaan. Ook te bestellen voor € 1,00 excl. verzendkosten. Herziene uitgave 2012.

 

 

 

2016 VMDB betrokkenen brochureHoe de ander en uzelf kunt helpen.  Brochure met uitleg en handvatten voor de situatie van betrokkene(n). Ook te bestellen voor € 1,00 Ook te bestellen voor € 1,00 excl. verzendkosten.

 

 

 

 

2016 kinderwens coverKinderwens en bipolaire stoornis. Brochure met informatie over erfelijkheid, praktische stappen, gebruik van medicijnen tijdens de zwangerschap. Gratis excl. verzendkosten.

 

 

 

2016 Jong en bipoliar brochureJong en bipolair. Uitgebreide folder voor jongeren met diagnose bipolair. Gratis excl. verzendkosten.