print deze pagina

Flevoland

Actueel

Op dit moment zijn er geen actuele berichten.

Regionaal Contactpersoon / regioteam – vacature

Per regio is er een regionaal contactpersoon werkzaam, die bij voorkeur een team leidt. Dit team kan bestaan uit bijvoorbeeld gespreksleiders, voorlichters, een coördinator regiobijeenkomsten en een huisbezoeker.

In de regio Flevoland is RCP functie vacant en kan er op dit moment helaas geen team worden gevormd. Het zou erg fijn zijn als er mensen zich aanmelden zodat er een daadwerkelijk team zou kunnen worden samengesteld. Een omschrijving voor RCP functie en regioteam staat op de pagina regionale activiteiten. Voor een omschrijving van de functie kan ook de vacature-pagina geraadpleegd worden.

Waarom is het leuk om als vrijwilliger voor de VMDB te werken? Je werkt met anderen samen aan een vereniging waarbij je je betrokken voelt. Uit ervaring weet je hoe belangrijk de vereniging kan zijn en wilt graag zorgen dat ook anderen kunnen profiteren van de opgebouwde kennis van de VMDB. Natuurlijk worden de kosten die je maakt om je werk te kunnen doen vergoed. Ook ben je verzekerd (WA en ongevallen) op het moment dat je werk voor de VMDB verricht. Heb je interesse en wil je meer informatie, neem dan contact op met het kantoor van de VMBD.

Psycho-educatiecursus

Deze cursus is bedoeld voor cliënten en hun betrokkenen en bestaat uit een aantal bijeenkomsten waarin elk facet van de bipolaire stoornis aan de orde komt. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen, die een psycho-educatiecursus hebben gevolgd, beter in balans kunnen blijven. De cursus wordt vergoed door de verzekeraar, waardoor er weinig tot geen kosten aan verbonden zijn.
Wil je een cursus volgen dan kan dat bij de volgende instellingen:

Meregaard
Boomgaardweg 12
1326 AD ALMERE
Tel.: 036 521 02 00

Meerkanten
Gordiaandreef 91
8233 AC LELYSTAD
Tel.: 0320 28 49 00