print deze pagina

Drenthe archief

29 apr 17 – Voorjaarswandeling

Met een groepje van 13 personen, onder wie 2 ‘nieuwelingen’ is er gewandeld in het prachtige natuurgebied van het Mantingerzand (bij Westerbork). Het is altijd weer verrassend hoe gemakkelijk contacten gelegd en gesprekken gevoerd worden als je aan het wandelen bent.
En als het drankje in de tuin van de uitspanning genuttigd is ga je gesterkt door de herkenning en het begrip dat je hebt ondervonden, als vrienden uit elkaar. Graag tot een volgende keer.

30 apr 16 – Voorjaarswandeling

Geen verslag aangeleverd.

okt 2015 – Herfstwandeling

In oktober hebben we met een groep van zo’n 10 personen een heerlijke herfstwandeling gemaakt bij Poolshoogte,  gemeente Borger-Odoorn, in Drenthe. Dit was al de vierde wandeling die we in Drenthe hebben georganiseerd, telkens een in het voorjaar en een in het najaar. De opkomst is wisselend, soms door het weer beïnvloed, maar het is altijd zeer geanimeerd en gezellig. We zijn dan ook van plan het komend voorjaar weer met frisse moed van start te gaan.

De wandeling is bedoeld voor leden van de VMDB, maar ieder kan iemand  meenemen die betrokken is, vriend(in), familie of buur, ook van harte welkom! Vanwege het informele karakter is dit bij uitstek een gelegenheid bi-polariteit onder de aandacht te brengen en er zo meer bekendheid aan te geven. We hopen nog veel wandelingen samen te kunnen maken!

22 jun 15 – Bijeenkomst voor betrokkenen bij mensen met bipolaire aandoening

De bijeenkomst was een succes! Lees het verslag.